SOUK 2023

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni neemt het festival ons mee op een geweldige reis naar de rijke Arabische en Westerse cultuur van toen tot nu door middel van spectaculaire programma. De libanese popster "golden star" Nawal El Zoghbi is de Hoofdartiest die het hoofdpodium met het Nederlands Kamerorkest en Het Nationale Ballet gaat delen.

Koop hier je kaarten.


Souk is het grootste Arabische festival in Amsterdam waar alle soorten kunst samenkomen in het prachtige, wereldberoemde Concertgebouw. 


Het Concertgebouw verandert voor de zesde editie van het festival in een Arabische markt, met muziek, dans en culinaire specialiteiten in alle foyers en gangen.


Nawal El Zoghbi werd bekend met revolutionaire videoclips in de jaren negentig. Sindsdien heeft zij zich telkens opnieuw weten uit te vinden en haar status als één van de grootste popsterren uit de Arabische wereld bevestigd. Velen kennen haar van haar uitvoeringen van Tarab en Warda- nummers. De afgelopen 25 jaar presenteerde ze maar liefst 17 albums waarvan ze meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. Hiermee is ze één van de allerbest verkopende Arabische artiesten ooit.

SOUK 2023

9 en 10 juni 2023

Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam


LINE-UP


Grote zaal 

De popster Nawal El Zoghbi, Het Nationale Ballet, Nederlands Kamerorkest en ( MEER INFORMATIE BINNENKORT).


In de foyers

Heel Veel kunst, Literatuur, culturen en muziek ( MEER INFORMATIE BINNENKORT)

Souk wil dit jaar een podium geven aan jongeren met arabische achtergrond om hun talent te uiten. 


Partners foyerprogrammering


El Hizrjra en veel meer binnenkort!


Partners 

Mede mogelijk gemaakt door